fbpx

EN KREATIV PROCES GENNEM DET UBEVIDSTE

Event dato:

21. august 2021

Event tidspunkt:

10:00

Kreativt weekendkursus 

– EN KREATIV PROCES GENNEM DET UBEVIDSTE

I denne weekend vil vi på en kreativ måde arbejde med det fortrængte ubevidste gennem den eksistentielle og psykodynamiske del af ID-Træet.  Du vil få mulighed for at gå på opdagelse i nye sider af dig selv og få større selvforståelse over to dage, der kombinerer arbejde med krop, musik, tegning og samtale.

Vi vil arbejde med at erkende og forstå de reaktive sider, arbejde med at forløse og bevidstgøre potentialerne og herigennem komme tættere på vores essens gennem processer, hvor vi undersøger de helende og kreative identitetslag. Alt sammen for at blive bedre til at kunne være med og håndtere oplevelser, relationer og situationer.

Det er en oplevelsesorienteret tilgang, hvor udgangspunktet ikke er det talte sprog, men de sanseindtryk der opstår gennem kroppen og musikken. Gennem musik, bevægelse og tegning aktiveres ubevidste følelser og erindringer. Vi bringer i sessionerne disse op i bevidstheden og vil arbejde med dem i den efterfølgende samtaledel. Adgangen til det ubevidstes kreativitet, giver mulighed for nye løsninger på problemer og udfordringer.

Både lørdag og søndag vil tage udgangspunkt i sessioner, der består af: 

• lette bevægelsesøvelser 

• tegning, hvor den kropslige oplevelse udtrykkes 

• lytning til klassisk musik 

• tegning, hvor musikoplevelsen udtrykkes 

• samtaledel, hvor de individuelle oplevelser deles med udgangspunkt i tegningerne.

Der er ingen forventning om fysiske, musiske eller kunstneriske færdigheder.

Tidligere deltagere har sagt:

Nu forstår jeg den overførte betydning af ”at skrald løg” fordi jeg igennem forløbet, fik skraldet adskillige lag af og på den måde kom dybere i mig selv – en super spændende proces. Tænk sig hvad en skøn cocktail af bevægelse, musik, tegning og samtale kan føre til.

Både Morten og Trine er dygtige til at spørge ind. De giver god plads til at reflektere, lytte og evt. spørge dybere. Der er hele tiden en fantastisk nærhed og tryghed til stede. -Og så er de begge gode til at rumme de følelser, der opstår undervejs. Jeg var meget spændt på om vi kunne holde motivationen til tre sessioner, men det var ikke noget problem.

Dato: D. 21.- 22. august 2021 – begge dage kl. 10-17.30

Pris: 1800,-kr

Undervisere: Morten Bay (ID Psykoterapeut, MPF) og Trine Hestbæk (Cand. Mag. Musikterapi).

Forplejning: Vi har te og kaffe på ID, men du skal selv medbringe mad til frokost eller du kan benytte dig af en af de mange frokostcafeer i nabolaget.

Køb nu:

Billet type

Kreativt weekendkursus
20 Left:
Antal billetter
Pris pr. billet DKK 1.800,00
Antal: I alt:

Event Schedule Details

  • 21. august 2021 10:00 - 22. august 2021 - 17:30
Del dette Event