fbpx

Mand i det 21. århundrede – weekendkursus

Event dato:

17. september 2022

Event tidspunkt:

10:00

Velkommen i ”herreværelset” hvor vi sætter os som mænd på dagsordenen!

Er du klar til at udfordrer dig selv, ved at arbejde med din maskulinitet og blive mere MAND?

Hvad er maskulinitet for dig?

Hvordan betragter du dig selv som mand?

I mange år har kvinder arbejdet med egen udvikling, i grupper og kvindefællesskaber, mens vi mænd har ladet stå til, hvilket har skabt en ubalance.

Mange mænd oplever i stigende grad udfordringer; privat, arbejdsmæssigt og samfundsmæssigt, i forhold til kvinder som bliver stadig stærkere og mere selvstændige. Det er en nødvendighed at mænd arbejder aktivt med sig selv, og påtager sig rollen som MAND, så der kan opnås en bedre balance mellem mænd og kvinder i alle aspekter af livet.

Formål:

At skabe et forum hvor mænd, som ønsker at arbejde med egen udvikling, kan gøre dette, sammen med andre mænd, som ønsker det samme.

Kursusindhold

Manderollen vil blive perspektiveret i en fortidig, nutidig som fremadrettet kontekst, og vi vil sammen gå på opdagelse i den opgave som ligger hos manden i det 21. århundrede.

På en baggrund af; mandeforskning, ID-teori og metoder, kropsfokus, psykologi, kraft og jordforbindelse, vil vi arbejde med det at være MAND, med en vekselvirkning mellem individuelt, som gruppeperspektiv. Kurset vil bevæge sig dynamisk omkring kønsspecifikke perspektiver, som mandens indre liv.

Weekenden vil være en blanding af:

  • Mindfulness/morgenmeditation
  • Oplæg
  • Gruppeprocesser/gruppeudveksling
  • Øvelser; fysiske som refleksive

Kurset har udgangspunkt i den enkelte deltager, med fokus på den gruppedynamik som opstår i kraft af de delinger som sker i gruppen. Formål; at bane vejen for en øget selvbevidsthed i forhold til krop, adfærd, mønstre, tanker, følelser, handlemuligheder og potentialer.

Kurset vil have et dynamisk fokus, hvor vi går med det som sker i gruppen, kombineret med den ramme og retning som er sat om kurset.

Intention:

Weekendkurset har bidraget med nye perspektiver på dig selv som mand, som på manderollen kollektivt. Desuden at du har opnået en øget selvindsigt, fået nye værktøjer, og har fået åbnet for perspektiver og potentialer, som kan hjælpe dig videre i din proces som mand i det 21. århundrede.

Underviser:

Lars Kølle, ID Psykoterapeut MPF & Akademi merkonom i ledelse

Underviser arbejder delvist med psykoterapi, og er til dagligt leder/HR Konsulent i den offentlige sektor, med erfaring inden for ledelse samt udviklings- og teamprocesser, herunder transformation af terapeutiske interventionsmetoder til en ledelsesmæssig kontekst. Underviser har mangeårig erfaring fra byggebranchen.

Underviser har arbejdet med egen udvikling i 10 år via uddannelse, mandegruppe, terapi og et nuværende og længerevarende forløb ift. personlig udvikling og meditation. Eget arbejde med maskulinitet har været et gennemgående tema, og underviser bidrager med sin samlede erfaring fra egne processer.

Kursussted:

ID Academy Aarhus, Frederiksgade 77C, s. sal, 8000 Aarhus C

Kurset afholdes som eksternat.

Kursusdage og tider:

  • Lørdag 17. september 2022 kl. 10.00 – 17.30
  • Søndag 18. september 2022 Kl. 10.00 – 16.00

Mad og drikke:

Mad skal du selv medbringe. Alternativt kan du benytte en af de mange gode cafeer som ligger i nærheden af ID Aarhus.

Der tilbydes kaffe, the og frugt under kurset.

Pris:

1800,- kr. pr. deltager

Information:

Nærmere information om kurset fremsendes ca. en uge før kurset.

Køb nu:

Billet type

Mand i det 21. århundrede
20 Left:
Antal billetter
Pris pr. billet DKK 1.800,00
Antal: I alt:

Detaljer

  • 17. september 2022 10:00   -   18. september 2022 16:00
Del dette Event