fbpx

TRE® workshop – ryst dig til indre ro og balance

Event dato:

november 26, 2022

Event tidspunkt:

10:00

TRE® (Tension and trauma Release Excercise) er en kropslig selvhjælpsmetode og handler grundlæggende om at tillade kroppens naturlige evne til selvregulering igennem vibrationer (neurogen tremor), rystelser og blide bindevævsstræk.

Vi arbejder gennem workshoppen med at selvregulere og justerer energi, kropsfornemmelser og spændings-og stresstilstande. Igennem de blide TRE® øvelser vil du kunne opnå fokuseret kontakt til kropsfornemmelser samt en balanceret ro og velvære i kroppen. I processen kan der komme ubevidste følelser op, som rummes i et trygt og respektfuldt miljø.

Dagen byder på teorien omkring TRE®, bindevæv og selvregulering af nervesystem samt øvelserne gennemgås to gange, så du kan bruge metoden hjemme, som supplement til egen terapi.

Medbring gerne behageligt tøj, egne tæpper og yoga måtte, da en fast måtte er bedst til øvelserne. Ellers er der tæpper og madras tilgængelig.

Medbring en madpakke og snack til pause. Der vil blive serveret kaffe, te og frugt.

Hvem kan deltage: 

ID-Studerende, ID-Psykoterapeuter, ID-Coaches samt andre med lignende erfaring kan deltage efter nærmere aftale med Steen Degn eller Louise Møldrup.

Hvornår: lørdag d. 26/11 kl. 10:00 – 15:30

Pris: 1250,- kr.

Hvor: ID-Academy Aarhus, Frederiksgade 77B, 3. Sal, 8000 Århus C

Instruktør: Fysioterapeut &TRE® provider Louise Møldrup

Eventet er udløbet

Detaljer

  • november 26, 2022 10:00   -   15:30
Del dette Event